October 2

Mozak - Patareni - Rehearsal Corruption (Cassette, Album)Copyright 2019. All rights reserved.

Posted 16.12.2019 by Fenrishicage in category "Jazz

9 COMMENTS :

 1. By Gajin on
  View credits, reviews, tracks and shop for the CD release of Final Muzak on Discogs.
  Reply
 2. By Kazibar on
  Disa pamje të publikuara në internet tregojnë momentin e aktit heroik të një polici, i cili arreston një hajdut i cili qëndron në një shatërvan në Madrid. Në pamjet filmike do të shikoni disa oficerë policie që rrethojnë një burrë i cili qëndron në mes të një shatërvani me një hanxhar në dorën e djathtë. Ndërkohë njëri prej oficerëve qëndron prapa burrit dhe më.
  Reply
 3. By Dirn on
  Unblack Metal. This is the opposite of Black Metal. Of course,only the topics. The music,the corpse-paint,the more or less black Izdaja - Patareni - Rehearsal Corruption white visual identity is heresame as in black metal. Actually,there is,but as the bad guy;the lyrics are about God,christianity.
  Reply
 4. By Goltile on
  OUR PURPOSE. The best of Rio de Janeiro's architecture and sophistication. Throughout its year history, Mozak has specialized in launches in the South Zone of Rio, taking on the commitment to build in the region’s best land properties.. Our projects seek to create greater value the neighborhoods in which they are located.
  Reply
 5. By Viran on
  WATCH: Minister Nzenza Denies Corruption Allegations, Shielding Mupfumira From Justice. By Tim. E. Ndoro On Jul 29, 1 minute read. Last updated on July 29th, at pm. 0 1, Share.
  Reply
 6. By Tygokora on
  Now on Songbook Copperline, by James Taylor. The last ten songs on Songbook Day Dreamer, by Donavon Frankenreiter No One Is To Blame, by Howard Jones.
  Reply
 7. By Fek on
  Singer Mohammed Aziz, who did playback for artistes such as Amitabh Bachchan, Govinda and Rishi Kapoor, passed away on Tuesday. He was "He was brought dead to the hospital at pm.
  Reply
 8. By Faelar on
  Mozzik është dorëzuar, ai ka treguar detaje në lidhje me ndarjen me bashkëshorten e tij, dhe çfarë ndodhi pasi e arrestuan Loredanën. Në një intervistë për gazetën zvicerane “20 minuten”, reperi ka thënë se Loredanën e respekton. Përkundër zërave që qarkulluan në media se pas ndarjes ai i dedikoi këngën “Dhelpër dinake”, duket se nuk ka asgjë të vërtetë në.
  Reply
 9. By Ferg on
  Explore releases from Mr. Muzak at Discogs. Shop for Vinyl, CDs and more from Mr. Muzak at the Discogs Marketplace.
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *