October 2

Селимова-Желчески* И Октетот Македонија* - Селимова-Желчески И Октетот Македонија (Vinyl, LP)Copyright 2019. All rights reserved.

Posted 18.11.2019 by Samugor in category "Rock

8 COMMENTS :

 1. By Nikonos on
  Ова е нашата цел и нашата задача. И оваа цел ќе ја исполниме заеднички, обеденети и силни, затоа што нам ни треба силна Македонија!, пишува Мицкоски.
  Reply
 2. By Shatilar on
  Церар се надева дека Македонија и Албанија во март ќе почнат преговори со ЕУ Published: февруари 24, pm Author Matica na iselenici.
  Reply
 3. By Goltimuro on
  Во рамки на традиционалната манифестација „Македонија во чест на свети Кирил“ државно-црковна делегација од Република Македонија, во среда ќе се поклони на гробот на свети Кирил во Рим. Делегацијата ќе ја предводи.
  Reply
 4. By Tygolkis on
  Во следните два дена ќе има зголемена облачност, а во крајните јужни и југоисточни делови ќе има услови за локален дожд и ретка појава на грмежи. Ќе дува и умерен северен ветер, што ќе услови благо опаѓање на дневната.
  Reply
 5. By Arashilkree on
  Починати се 7 лица, две пациентки од Скопје (64 и 67 години), пациентка од Македонски Брод (53г.), пациентка од Кичево (41г.), пациент од Битола (27г.), пациент од Дебар (78г.) и пациент од Штип (64г.).
  Reply
 6. By Gudal on
  На ниво на Република Македонија донесен е и Законот за превенција,спречување и заштита од семејно насилство, на 15 Септември година и тоа врз основа на членот 75, ставови 1 и 2 од Уставот на.
  Reply
 7. By Dolmaran on
  Селимова-Желчески* Селимова-Желчески И Октетот Македонија (Album) 2 versions PGP RTB.
  Reply
 8. By Shakakinos on
  Премиерот во заминување Зоран Заев денеска ќе учествува и ќе се обрати на четвртиот Самит во Солун, ќе одржи средби со голем број деловни луѓе од компании кои сериозно работат со нашите институции и ќе се сретне со.
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *